Konfirmation

Här i församlingen har vi konfirmationsläsning. Konfirmations läsningen arrangerats tillsammans med Betelförsamlingen på Hönö och Sionförsamlingen på Fotö. På konfirmations läsningen vill vi ge en inblick i den kristna tron och i bibeln. Läsningen riktar sig till ungdomar som går i årskurs åtta och alla är välkomna oavsett kyrkotillhörighet, tro och dop.

Läsningen är utformad så att man möts på torsdagar mellan 16.30-18.00. Ett vanligt konfa tillfälle börjar med fika och sedan undervisningen som vanligtvis görs av pastorer och ungdomsledare. Vi tar också tid till gruppsamtal, gemenskapsbyggande lekar och gemensamma samlingar i större grupp.

Vi åker iväg på två läger under året. En övernattning på hösten och ett längre på våren i april. Under lägret på våren har vi förmånen att få segla med båten Elida.