Under hösten har vi startat en musikskola i Missionskyrkan.

Är du ung, barn eller gammal? Är du nybörjare, ”fritidsklinkare” som fastnat, eller en som ångrat att du en gång slutade spela? Spelar ingen roll – du är välkommen.

Följande instrument finns att välja på i år:

• Gitarr
  • Trummor
  • Sång
  • Piano
  • Sång i grupp

Pernilla Emme, Mårten Persson, Birgitta Abrahamsson och Karin Wilund är de som undervisar.

Du kan välja mellan 20 eller 30 minuter/vecka och vi planerar för att ha 11 lektioner i höst.

ANMÄLAN

Det är begränsat antal platser, så anmäl dig så fort du kan!

Vilket instrument du vill spela kommande läsår anmäler du på denna adress:

musikskolan@honomissionskyrka.se

AVGIFT:

För 20 min, 11 tillfällen, är avgiften 1600 kr per termin.

För 30 min, 11 tillfällen, är avgiften 2400 kr per termin.

Deltagaravgiften faktureras terminsvis.

TIDER:

Vanligtvis gäller eftermiddag/kvällstider. Schemat lägger varje lärare tillsammans med respektive elev.

Anmälan gäller för hela läsåret 2020/2021, det innebär att du automatiskt är anmäld till nästkommande termin.

MEN om du inte vill fortsätta i musikskolan till våren, måste du avanmäla dig senast den 30 november.

Karin Wilund

Verksamhetsansvarig för musikskolan

Önskad lektionstid (obligatorisk)
20 min30 min

Val av instrument (obligatorisk)
sångSång i gruppGitarrSlagverkPiano

GDPR
Lämnat samtycke till att följande personuppgifter: namn, personnr, telefon, e-post och val hanteras av Hönö Missionskyrka för att administrera eventuella deltagande. Är medveten om möjligheten att jag när som helst återkalla samtycke genom att skicka ett meddelande via adressen www.honomissionskyrka.se/gdpr.
Jag godkänner att musikskolan lagrar mina uppgifter i enlighet med lagen för GDPRJag godkänner att eleven kan förekomma på bild på våra sociala kanaler eller hemsida