Auktion 24 oktober

Lördagen den 24 oktober kl. 16.00 – 18.00 kommer församlingen att anordna en auktion av unika föremål från vår
Gamla Kyrka, säkert av stort nostalgiskt värde för många. Platsen blir Salongen i vår kyrka.

Eftersom antalet platser är begränsade till 50 personer kommer det också ges möjlighet att deltaga på plats i Equmenias lokaler via intern-TV. Vi kommer också webbsända auktionen via hemsidan, vilket innebär att du kan följa och delta i auktionen hemifrån.

För de av er som inte kan vara på plats och buda på de olika auktionsföremålen kommer möjlighet att ges att
lämna in ett maxbud på en eller flera varor. Detta maxbud märks med varans namn och sms:as i god tid innan auktionen till 070-5818540 (Magnus Liljeqvist) som då kommer att bevaka detta bud under auktionens gång.

En annan bra möjlighet är att du själv tillfrågar någon som kan finnas på plats i kyrkan och att Ni har ett telefonsamtal
under auktionen och du budar via denna person i realtid.

All betalning sker via församlingens Swish nr 1235600945 märk ”Auktion”.

Alla inkomster från auktionen går till att bygga vår nya kyrka!

Väl mött!