Scout

Scout är Hönö Missionskyrkas scoutverksamhet och riktar sig till barn från tredje tom åttonde klass.
Att vara scout i församlingen handlar om att värna om naturen, vara en god kamrat och lära känna Jesus. I scouterna får man bland annat lära sig friluftsliv, hur man eldar, hugger ved, gör knopar och laga mat över öppen eld.

• Oftast gör man något med bara patrullen men ibland träffas alla scouter i hela kåren och gör något tillsammans.
  • Någon gång under hösten åker scouterna iväg på hajk med övernattning.

Scout hålls främst i SMU-gården, en gång i veckan (från september till november respektive från mars till juni). Uppstarten för scouterna våren 2019 är 6 mars 18.30. Tänk på att ta med varma kläder då vi för det mesta är utomhus.

Här anmäler du dig: http://www.scouterna.se/hitta-scoutkar/scoutkar/smu-pa-hono/

Varmt välkommen till scout!

Deltagaravgift: 500 kr/år

BG: 889-6508