Hej hej!

Jag heter Emilia och är en 21-årig Hönöbo som jobbar på en missionsbas i Skien, Norge med organisationen ”Ungdom i Oppdrag”. Vi finns i över 180 länder under namnet Youth with a Mission. Jag är väldigt glad över att jobba med mycket av det jag älskar.

Här kommer några konkreta ord som hjälper till att förklara min arbetsbeskrivning: gemenskap, bön, lovsång, samtala med nya människor om Jesus, vara i Guds närvaro, studera Bibeln, inspirera, leda en skola, församlingsplantering, kaffe med vänner, Jesus, resa, tjäna i andra länder, ledd av Helige Anden, möta utsatta i samhället, leda team, vara en mentor, leva för Gud, leva i tro att Gud försörjer och är trofast…

Jag tillsammans med 5 andra är ledare på en bibelskola (DTS) med fokus på församlingsplantering i Europa. Vi älskar Europa och drömmer om att se folk lära känna Gud och göra honom känd i hela världen. Skolan är i Skien med undervisning och investering i vår lokala församlingsplantering. Vi reser också ut på missionsresa, då 3 månader är i Europa och 1 månad utanför. Vår förhoppning är att forma en skola som utrustar människor till att vara i den del av samhället som Gud har kallat dem till. Men viktigast och roligast av allt är att vi får ge vidare av Jesus, och se människor bli förvandlade av hans kärlek, vilket är utmanande, fantastiskt och ger mig mycket liv.