Månadens bok:

Februari: Ge det vidare – en församling för alla generationer.

Författare : Egil Svartdal

Egil kommer att vara en av talarna på årets Hönökonferens. Egil är en känd norsk TV-pastor. Han talar ofta om kyrkans förnyelse och om att ta risker. Fisk och fiske är vanliga teman i hans predikningar. Hela sitt liv har Egil levt och verkat i varma kristna församlingar som bestått av folk i alla åldrar – på gott och ont. Spänningar mellan generationerna är den största utmaningen.

I den här boken tar han med oss i några av de problemställningar som han själv stått i och de erfarenheter han fått på köpet. Han säger med glimten i ögat ”Jag har så många dåliga erfarenheter att jag hoppas någon kan få glädje av det”.

I boken finns också samtalsfrågor som kan vara intressanta att diskutera.

Beställ boken via SMS eller ring till Lars-Göran – 0707-103976

Boken kostar 200:- och levereras hem till dig om du bor på någon av öarna Fotö, Hönö, Öckerö eller Hälsö.

Boken betalar du med Swish till församlingen 123 560 09 45 (Märk betalningen: Bok)