2021-06-11

2021-06-14T19:35:46+02:00
Vårens arbete i kyrkan går mot sitt slut. Det har utförts många frivilligtimmar och arbetet har flutit på bra. Sommaren närmar sig och arbetet tar snart paus. Det blir byggstädning inför konferensen den 21 juni. Ytterligare information kring detta kommer.
De arbeten som har slutförts eller är är nästan klara är montering av ett stort antal dörrar. Bl.a ytterdörr till bönerummet. Golv i bönerum och i uppgången till musikskolan är färdiggjutna. Uppsågning av väggen för ljusinsläpp i kyrksalen blev nyligen färdig.

Takbalkarnas förstärkning är åtgärdad och fästpunkter till belysning och ljud håller på att monteras.

LED-lister för belysning i bakkant av salen är under uppsättning.

De åtgärder som ligger närmst är färdigställande av branddörrar så att brandcellerna kan bli färdiga inför konferensen.

Textilgolv skall läggas in i passagen till Biocafeet.

Vi ber att få TACKA alla som har lagt ned av tid och pengar i arbetet med att färdigställa vår kyrka som kommer att bli en byggnad vi kommer att kunna vara stolta över. Vi ber att få återkomma med information om hur och när arbetet drar igång efter sommaren.
2021-06-112021-06-14T19:35:46+02:00