Hösten 2020 startades en musikskola i Hönö Missionskyrka. Det var ett stort gensvar och 30 elever anmälde sig direkt.

Musikskolan vänder sig till alla åldrar, unga och gamla, till nybörjare så väl som till den som spelade för länge sedan.

Våren 2021 fortsätter undervisningen och här är instrumenten kan du välja mellan:

• Sång
  • Sång i grupp
  • Gitarr
  • Slagverk
  • Piano

Du får välja mellan 20- eller 30-minuterslektioner och du kommer att få 11 st lektionstillfällen i vår.

Pernilla Emme, Anton Pettersson och Karin Wilund heter våra lärare.

ANMÄLAN
Det är ett begränsat antal platser, så anmäl dig så fort du kan! Fyll i anmälningsblanketten här till höger ————–>

AVGIFT:

• 11 tillfällen (à 20 min): 1600 kr/termin.
  • 11 tillfällen (à 30 min): 2400 kr/termin.

Deltagaravgiften faktureras terminsvis.

TIDER:

Vanligtvis gäller eftermiddag/kvällstider. Schemat lägger varje lärare upp tillsammans med respektive elev.

Anmälan gäller för vårterminen 2021!

Karin Wilund, verksamhetsansvarig Musikskolan
Tfn: 0706/248194

Önskad lektionstid (obligatorisk)
    20 min30 min

Val av instrument (obligatorisk)
    sångSång i gruppGitarrSlagverkPiano

GDPR
    Lämnat samtycke till att följande personuppgifter: namn, personnr, telefon, e-post och val hanteras av Hönö Missionskyrka för att administrera eventuella deltagande. Är medveten om möjligheten att jag när som helst återkalla samtycke genom att skicka ett meddelande via adressen www.honomissionskyrka.se/gdpr.
    Jag godkänner att musikskolan lagrar mina uppgifter i enlighet med lagen för GDPRJag godkänner att eleven kan förekomma på bild på våra sociala kanaler eller hemsida