Team Musik

Musiken – detta språk som når över gränser likt inget annat. Detta element där såväl fattig som rik, ung som gammal och proffs som novis kan uttrycka sig och skapa rum för allt vad vi människor är. Där glädje, kärlek, frågor, smärta och sorg får plats och kan delas människor emellan och med Gud själv.

Vi i Missionskyrkan vill — till Guds ära och för församlingens framtid — skapa ett musikliv som attraherar och engagerar många.

Det finns många tillfällen att engagera sig och ta del av musiklivet i församlingen. Nedan finner du de olika verksamheter som är aktuella just nu.  Mångfald är viktigt och vill du engagera dig så tveka inte att höra av dig.

Har du frågor, förslag eller idéer på hur vi kan forma härliga tillfällen med musiken i centrum så kontakta oss via formuläret.

Glöm inte att det enklaste joller såväl som den kändaste arian når till Guds hjärta! Alla kan vara med!

Meddela ditt intresse

ÄVEN INTRESSERAD AV
    AdministrationBarn/familjBioBostad till de medverkandeBönCaféCaféCampingvärdEkonomiFixargruppenFlytt till nya lokalerFrukostGoS-gruppInredningKommunikationKonferensbyrå bemanningKonferenshallKvällsmatLunchMusikMötesvärdar/VaktmästareNattvärdar/NattvakterOmsorg/Diakoni/Kommun/Samhälle/FriskvårdStädning lokalerStädning toaletterTeknikTeknik: Bild & multimediaTeknik: ElTeknik: Före, efter, underhållTeknik: LjudTeknik: LjusUngdom