Skip to content

Hönö Equmenia Scout

Scout är Hönö Missionskyrkas scoutverksamhet och riktar sig till barn från årskurs 3 till årskurs 8. Scoutkåren är uppdelad i olika patruller på ca 10-12 barn/patrull.

Att vara scout handlar om att värna om naturen, vara en god kamrat och lära känna Jesus. I scouterna får man bland annat lära sig friluftsliv, hur man samarbetar, hur man eldar/hugger ved/gör knopar/lagar mat över öppen eld.

Oftast gör man något med bara patrullen men ibland träffas alla scouter i hela kåren och gör något tillsammans. Någon gång under hösten brukar scouterna åka iväg på hajk med övernattning. Och på sommaren blir det oftast scoutläger.

Scout hålls 10 onsdagkvällar/termin. Vi försöker att vara ute så mycket som möjligt, men ibland håller patrullen till i kyrkan!

VAR REDO!

Deltagaravgift: 500 kr/år

BG: 889-6508
Swish:123 604 24 85

Mitt projekt-2

Här kan du göra en intresseanmälan för att börja scout!

Det är många som är intresserade att vara med i scout – det är kul! Vi söker därför ständigt efter trygga vuxna som vill vara med som ledare/hjälpledare. Är du intresserad av att vara med som ledare hör av dig via länken nedan eller maila scout@honomissionskyrka.se