Syförening

Torsdagar kl 18.00, varannan vecka, brukar salongen fyllas med många glada och positiva damer. Det är “syföreningen” som möts.

Vi samlas runt kaffeborden, där det bjuds på smörgås och kaka.

Man behöver inte handarbeta. Men det finns möjlighet att arbeta på sitt eget handarbete, eller få garn, som föreningen köpt in. Då stickas och skickas tröjor, mössor, vantar osv. till något område där det bäst behövs.

Minst varannan samling brukar vi få besök av någon, som har något intressant att berätta. Ofta med bilder eller film.

Våra lotterier (åror), är mycket uppskattade. Vinsterna skänks av våra egna medlemmar. De kan vara allt från en chokladkaka, blomma eller dyl. Det kostar 30 kr att få vara med. Då har man många vinstchanser. Alla pengar, som blir över skickas till något behjärtansvärt ändamål.

Vi avslutar alltid våra samlingar med en aftonbön.

Man behöver inte vara medlem i Hönö Missionskyrka, eller vara en bekännande kristen för att delta. Tanken med våra samlingar, och vår önskan är att alla ska känna sig välkomna! Men vi vill presentera den Gud, som vi tror på och vill tjäna, och även få tillfälle att få berätta om vad tron på Jesus ger oss.