VALBORGSINSAMLINGEN

Sedan vi flyttade in på Östra Hamnen 1 har planerna för ombyggnation varit i full gång. Det är roligt att nu projektet gått in i ett mer praktiskt skede där mycket iordningsställs och byggs (följ byggbloggen här). Men för detta behövs givetvis pengar. Mycket är redan insamlat, men det är en bit kvar tills vi kan säga: “klar!”.

VALBORGSINSAMLINGEN var ett initiativ för Projekt Ombyggnation och ett steg för att nå fram. Insamlingens mål var att samla in 950 000 kr innan Valborg och detta lyckades vi TILLSAMMANS att få ihop! Helt otroligt!

Detta var nödvändiga medel för att bygget av den nya kyrkan ska kunna fortgå under våren. Insamlingen har delats in i 3 etapper:

FEBRUARI med fokus på golv, fönster, dörrar etc.
MARS med fokus på kyrktorg, bönerum etc.
APRIL med fokus på ljud för kyrksalen.

PÅSKLOTTERIET!

PÅSKLOTTERIET var en del av Valborgsinsamlingen där du hade god chans att vinna fina priser sponsrade av privatpersoner och företag från öarna.

Lottdragningen gick av stapeln på PÅSKAFTON, en samling där du kunde delta digitalt. Samlingen inleddes med en film du kan se igen HÄR!

Du som vann kunde hämta din vinst efter samlingen på plats i kyrkan – men har du inte hämtat din vinst än kontakta Anders Marklund (för kontaktuppgifter klicka HÄR).

Se bild för vinstlotter.

EXKLUSIVT ERBJUDANDE!

Gitarr – byggd med KÄRLEK av Magnus Gustafsson – auktionerades ut till Valborgsinsamlingens förmån!

Gitarren är inte bara snygg – den låter fint också! Lyssna när Alexander Grönlund spela på den HÄR. Eller lyssna/se mer HÄR.

Etapp 2 (MARS):

• Kyrktorg